Skip to content

Dæmring

Uddrag af bogen:

”Den dag tog Myrkurpolis den første bid af min sjæl, og den er aldrig holdt op med at tygge.
Den åd mig med hud og hår, knuste mig mellem jernkæber og spyttede mig ud i dens svinske rendestene, hvor jeg har ligget døende lige siden.
Havde jeg vidst, hvilke smerter jeg skulle igennem, var jeg vandret bort mod den søde brise, der blæser drømme og håb ind over de dystre bymure. Men Myrkurpolis er en besnærende elsker, der misbruger dig, til du dør. Dengang troede jeg endnu på det håb om fred, min far havde foræret mig, inden han selv blev kvalt og fortæret af de sorte gader.”

Kommentarer fra testlæser:

”Åh… igen får du skabt en rammende og sørgelig scene, der går lige i hjertet. Jeg har seriøst gåsehud! Og en klump i halsen.”

”Hun er så badass!
Jeg er vild med hende! Og det er fedt, at det er en voksen, moden kvinde, der ikke er bange for at slå fra sig, der har hovedrollen!”

Om Dæmring

Dæmring er et barskt og fantasifuld fortælling om en midaldrende kvindes kamp for overlevelse i en dystopisk storby. Hun rives med, da en ny verdensorden besætter byen og forføres af drømmen om den endegyldige krig, der vil skabe verdensfreden.
Men intet er enkelt, når historie og kultur må knuses for at indfri smukke idealer, og hvor høj må prisen være for den evige fred?

Dæmring kredser om kulturen og sprogets konflikt med globaliseringen og drømmen om verdensborgeren. Inspirationen er hentet fra verdenshistoriens store ideologier, og hovedpersonen og læseren må spørge sig selv: Hvornår helliger målet midlet?

Dæmring er under udarbejdelse.

Nyheder om mine udgivelser 4 gange om året