Skip to content

Det hemmelige kapitel

Det hemmelige kapitel

Da Datahelten blev udgivet, besluttede redaktøren i sidste øjeblik, at det sidste kapitel i bogen ikke skulle med. Det var et meget kort kapitel, kun en A4 side, nærmest et efterskrift.
Det pinte mig lidt, at det skulle skæres fra, fordi jeg syndes, det afrundede bogen med en stærk pointe. Men redaktøren var skråsikker, og i dag er jeg glad for, at jeg lyttede til hans råd, fordi bogen kom til at stå skarpere uden efterskriftet.
Men så alligevel….
Hvis du skulle have lyst til at læse det kapitel, der aldrig kom med, og som indtil videre kun er blevet læst af en håndfuld mennesker i hele verden, redaktøren, betalæserne og mig, så kan du melde dig til mit nyhedsbrev.
Der sender jeg nyheder om mine udgivelser fire gange om året. Ikke oftere end det, fordi jeg selv hader at blive spammet. Og næste gang kan man bl.a. læse den hemmelige afrunding af Datahelten.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på forsiden af min hjemmeside: http://benjaminlamberth.dk/

Published inUncategorized