Skip to content

Tabernes Atlantis

Tabernes Atlantis er en højaktuel spændingsroman om den moderne mand i krise.

Se bogtraileren for Tabernes Atlantis (husk lyd):

Jeg læste Tabernes Atlantis i ét stræk. Det er en vild – og vigtig – roman. Der er en indsigt og en smerte i historien under historien som taler til noget dybt inde i mange mænd i det 21 århundrede.
– Mandeterapeut Tomas Friis

“Tabernes Atlantis er et velskrevet, sjældent og tankevækkende indblik i en mands sind under en krise. Benjamin Lamberth har skrevet en bog, du ikke kan lægge fra dig, og en historie, der sætter blivende aftryk.
Fortællingen om den moderne mand Thomas, der kæmper på øen Saltholm, såvel med sit eget sind som med tyren, er beskrevet så levende, at jeg håber på, at den bliver filmatiseret. Læs bogen, hvis du er nysgerrig på indersiden af den moderne mand i krise.

Den rørte mig til tårer!”
– Metakognitiv coach Charlotte Hyldgaard,

“Tabernes Atlantis er en gribende roman om den moderne mand i krise. Vanvittig spændende og fantastisk formuleret, jeg så de vildeste billeder for mine øjne og følte den isnende kulde og angst, der beskrives i bogen side efter side.”
– Kognitiv Terapeut Kisser Lehnert

Om Tabernes Atlantis

Thomas har mistet alt. Kone, barn, arbejde og hjem. Efter endnu en druktur vågner han på den øde ø Saltholm, et nådesløst miljø prisgivet storm og hav blot tolv kilometer fra Rådhuspladsen. Her må han slås for livet mod kulde, ensomhed og en brutal præmietyr. Mens hans flugtforsøg bliver stadig mere desperate, får han fornemmelse af, at han er en del af et forhistorisk manderitual.

Tabernes Atlantis er en højaktuel og tankevækkende fortælling, der skildrer den moderne, pæne mand, som har gjort alt det, han blev bedt om, men aldrig har taget stilling til sit liv og derfor mister det hele.

“En meget fascinerende, modig og tankevækkende roman. Det lykkedes fornem for forfatteren at skildre hovedpersonen Thomas’ komplette sammenbrud og efterfølgende genopbygning. Det har dybde og ægthed.”
– Bibliotekernes vurdering

Køb Tabernes Atlantis til kun 199 kr. signeret personligt til dig eller en, du vil glæde med en god boggave leveret lige i postkassen!

GÅ TIL WEBSHOP

Tabernes Atlantis foregår på den næsten øde ø Saltholm, hvor forfatteren voksede op

Nyheder om mine udgivelser 4 gange om året